Om oss, vår visjon og vår utdanning

Vår visjon: Er å formidle online-læring innen temaene yoga, meditasjon og mindfulness. Vi ønsker at våre kurs skal være tilgjengelig for alle – både ift. pris og nødvendige ferdigheter. Det vil si; vi skal ha produkter som passer enhver lommebok, og konseptet skal passe for de fleste – ikke bare de som er godt trent og kan stå på hodet, eller de som er spesielt åndelig rettet. Vi skal ha forankring i både vestlig vitenskap og østlig filosofi. Vi ønsker å lage knallbra nettkurs og produkter via vår kursportal i Simplero – kurs og produkter som hjelper folk med stressmestring, gir økt livskvalitet, bedre kapasitet og tilstedeværelse i eget liv. Våre tjenester skal i tillegg være til hjelp for å mestre sykdom og krevende livssituasjoner.

Elisabeth er utdannet ergoterapeut. Hun har jobbet i kommunehelsetjenesten i en årrekke, har noe erfaring fra psykiatri og sykehus, og har lang erfaring med tilrettelegging og endringsarbeid som terapeut. Hun har en rekke kurs innen mindfulness, og ble Pust Yoga instruktør i 2015 med bestått eksamen. Elisabeth er også utdannet som sertifisert mindfulness-meditasjons lærer i 2017. Elisabeth er opptatt av å flette sammen alle elementene i yoga, slik at undervisningen blir helhetlig. Elisabeth er i tillegg utdannet krystall-healer, og har stor kunnskap om krystaller, chakraer og energibalansering. Det er Elisabeth som eier og driver Lotus Pust og Balanse a/s.


Vanlige spørsmål om online-kurs: 

Hvordan foregår det?

Når du melder deg på et online-kurs eller produkt hos oss, får du eget passord og id, og logger deg på en kursportal på nett, hvor kursinnholdet ligger som lydfiler, videoer og filmede powerpoint-leksjoner. Noen produkter lastes ned direkte ved kjøp, eller sendes til deg som nedlastningsfiler på epost (video/lydfil/pdf).

Er det support inkludert?

Ja, vi gir deg support via mail, lukket Facebook-gruppe og live-sendinger. Du får også teknisk support via våre medhjelpere i Simplero ved behov.

Kan innholdet lastes ned?

Ja, innhold i alle våre kurs og produkter kan lastes ned som video, lydfil eller pdf (unntak din egen yogaside, som er et månedsabonnement). 

Hvordan kan jeg spille av innholdet?

Du kan se eller lytte til alt innhold på pc, mobil, nettbrett og smart-tv. Du kan caste videoer til tv-en via chromecast/appel-tv. Du kan se innholdet om igjen og har tilgang til alt ett helt år fra start, og for noen produkter har du ubegrenset tilgang.

Kan jeg få kursbevis?

Ja, hos oss kan du få kursbevis etter gjennomført kurs, som viser antall timer og innhold i kurset.

I denne videoen forteller Elisabeth sin historie, og hvorfor yoga, meditasjon og mindfulness er så viktig for henne.

Offentlig godkjent ergoterapeut.

Bilde
Mindfulnesssertifisering

Sertifikater og utdanninger

krystallhealing
Pustyoga
29133435_10154955395660834_7098415844509614080_n
mindfulness

Sertifisert mindfulness-lærer 

Sertifisert mindfulness-meditasjons lærer NOCNA

Bilde (5)

Workshop healing

Inger Lise